Rhodesian Ridgeback

Welkom bij Kastor’s Home,

als kind groeide ik op in Afrika met twee mooie Rhodesian Ridgebacks. Mijn grote droom was ooit Rhodesian Ridgebacks fokken, zo kocht ik 18 jaar geleden mijn eerste eigen hond Jockular Ovambo en het zaadje was gezaaid.

Nu ben ik de trotse eigenaar van een hele bende mooie Rhodesian Ridgebacks. Ze zijn leergierig, speels, trouw en rustige maatjes van kinderen. Bovendien behalen ze niet te onderschatten prijzen op show, maar ook gehoorzaamheid en agility. We hebben nu 5 kampioenen waaronder 3 zelf gefokte. Onze honden behaalden ook de sociabiliteitstest van St. Hubertus en werden gekeurd op HD – ED – OCD.
We werken met de honden zowel op zweetwerk alsook op het bejagen van klein wild. D.w.z., gewond, verloren, geschoten wild: ree, everzwijn en damhert.
We hebben ook een teefje voor het bejagen van klein wild, filmpjes kan je vinden op de website.

Op zaterdagnamiddag geven wij socialisatie trainingen voor iedereen die een Rhodesian Ridgeback heeft. (info zie RR Trainingscenter)

Wij blijven contact houden met onze puppy mensen, die steeds bij ons terecht kunnen met al hun vragen, aarzel niet om ons te contacteren.