GRATIS CURSUS data 2019

Product Information

logo kastor

 DATA 2019:

 Elke eerste zaterdag van de maand

telkens om 10u

“Een toffe start met je Rhodesian Ridgeback”

Om iedereen een toffe start met hun Rhodesian Ridgeback te bezorgen bieden wij een GRATIS CURSUS aan. Ongeacht of je hond een stamboom heeft, ongeacht waar je hem kocht. Heeft hij/zij 4 kronen, geen ridge, flaporen of wat dan ook, ons maakt het niets uit. Een RR is en blijft een RR en zo gaan wij hen ook benaderen. Wij zijn een team van zeer enthousiaste RR trainers met jarenlange ervaring. We hebben ons Training Center te Mol (België), en bieden voor elke RR-pup eigenaar een gratis theoretische cursus over de RR aan. Hoe pak ik het aan, hoe train ik mijn RR, hoe maak ik er een leuke huis-tuin en keukenhond van en zo veel meer.

Interesse in deze gratis cursus?

Schrijf je vooraf in via gratisrrcursus@gmail.com