Kerstballenwandeling 15/12

Product Information

Beste RR vrienden,

Op 15 december ’18 organiseren wij de RR KERSTBALLENWANDELING. Samen met je hond ga je in het bos op zoek naar de kerstbal met foto van jou trouwe viervoeter, deze kerstbal neem je mee naar huis. Breng gerust familie en vrienden mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

We verzamelen op de plein vanaf 16u en vertrekken in 1 grote groep op zoek naar de kerstballen. Breng dus zeker een zaklamp mee en aangepast schoeisel is ook aangeraden. Voor en na de wandeling zullen er verschillende kraampjes zijn met o.a. jenever, soep, glühwein, warme choco,….. Ook vuurkorven om ons aan te warmen zullen zeker niet ontbreken.


De inschrijving bedraagt €5 per hond inclusief 1 drankbon voor de geleider. De plaatsen zijn beperkt dus schrijf snel in als je erbij wil zijn.

Inschrijven kan enkel op de volgende manier: stuur de foto van jou hond(en) en het aantal meewandelaars door aan actieverr@gmail.com, na bevestiging is jullie inschrijving geregistreerd.

Er kan niet per telefoon / mondeling worden ingeschreven voor deze activiteit. De inschrijvingen sluiten op 5 december.


Wij hopen dat jullie erbij zullen zijn op deze laatste activiteit van 2018 en samen met ons de gezellige kerstsfeer komen opsnuiven. Die dag is er geen gewone les.

Op 22 en 29 december alsook op 5 januari zijn wij gesloten voor de winterstop.

Zet ook al zeker 12 januari ’19 in jullie agenda voor onze jaarlijkse Nieuwjaarswandeling.


Groetjes
RR Trainingscenter

 

kerstaktie 2018